Донирај

Секако дека овој проект е наш, заеднички. Во него се вклучив и го реализирам со многу љубов, целосното мое време и со сите парични средства кои можам да си ги дозволам.

Би Ве замолил, доколку чувствувате потреба и Вие да придонесете кон тоа да оставиме белег за следните генерации, белег за сите нас како народ кој живеел и живее на овие простори.

Со тоа ќе придонесете овој проект да заживее и секако Вашиот роден крај што побргу да се најде на нашата заедничка web страна.

Да им оставиме во наследство на нашите најмили дел од оваа Божја убавина наречена Македонија.
Ви благодарам!