Контакт

Фотографирањето и документирањето на сите убавини на сите населени и раселени места низ Македонија е дефинитивно труд на љубовта. Се надеваме дека овој труд ќе допре до вашите срца! Со тоа што ќе ги споделите вашите мислења, идеи и коментари со нас, му давате повеќе суштина и значење на овој проект и помагате да го направиме поквалитетен и посебен. Ова е место за сите нас!
Ова е НАШИОТ роден крај!


Контакт
Стефан Петровски
mojrodenkraj@gmail.com